CASE

DIGITALBYRÅ

Thor Ravn Møller
CMO
June 30, 2023
SUMMARY

VAEKST:s SaaS hjälpte en digitalbyrå att upptäcka outnyttjade Salesforce-behov och skapa en förutsägbar pipeline av SQLs.

164
SQL
12%
Konverteringsgrad
Förutsägbart
Pipeline

SALES-AS-A-SERVICE GER VÄRDEFULLA INSIKTER

Digitalbyrån är specialiserad på att optimera UX, utveckla plattformar och hjälpa till med digital strategi för allt från Danmarks största e-handel till ledande energileverantörer. Med mycket ambitiösa tillväxtmål samarbetade byrån med VAEKST för att hjälpa till att generera Sales Qualified Leads och förbättra sin leadgenerering genom att vårda en pipeline av intressanta prospekt. Dessutom producerade VAEKST marknadsrapporter med användbara rekommendationer som samlats in från samtalsinsikter.


MÖTESBOKNING FÖR BÄTTRE VINSTPROCENT

Samarbetet inleddes med en workshop där VAEKST analyserade byråns varumärke och erbjöd sig att skapa en segmenteringsstrategi och en personlig kommunikationsmetod. Genom att dela med sig av försäljningsinsikter från liknande projekt identifierade VAEKST snabbt ett undersegment inom detaljhandeln som ett bra utgångspunkt. Lanseringen av outboundkampanjer baserade på telemarketing och e-postmarknadsföring visade sig vara framgångsrikt och partnerskapet växte till att omfatta byråns Salesforce-avdelning. Här visade sig en blandning av webbseminarier för att generera Marketing Qualified Leads och en utgående uppföljningskampanj för att omvandla dessa leads till Sales Qualified Leads vara mycket effektiv.

Marknadsrapporterna visade att digitaliseringen stod högst upp på dagordningen omedelbart efter COVID-19. VAEKST optimerade sin leadgenerering genom att vårda en pipeline av leads och planerade kvalificerade säljmöten för mitten av 2021.

FÖRUTSÄGBAR PIPELINE AV LEADS

Samarbetet pågår fortfarande och har hittills genererat 164 säljkvalificerade leads med planerade kvalificerade säljmöten och en genomsnittlig konverteringsgrad på 12 % per timme. Samarbetet har hittills resulterat i 10 marknadsrapporter som har hjälpt byrån att förbättra riktningen på sina egna marknadsföringsinsatser.


Thor Ravn Møller
CMO
June 30, 2023

MORE CASES

SAMARBETA MED OSS

SNABBA PÅ DIN 
B2B-TILLVÄXT

Låt oss prata tillväxt
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
Över 40 företagskunder använder VAEKST.