CASE

HÅLLBARHETSRAPPORTERING

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
June 30, 2023
SUMMARY

VAEKST collaborates with a Swedish full-service ESG Powerhouse by providing Sales-as-a-Service to build and nurture a strong pipeline of Sales Qualified Leads in Norway and Denmark.

70
SQLs
Norden
Marknadexpansion
4
Månader

PERSONLIG TILLVÄXT GENOM OUTSOURCING


Företaget har 500 kunder över hela världen och kombinerar omfattande global erfarenhet med lokal expertis för att hjälpa företag att förändra och påskynda sin verksamhet inom ESG-landskapet.

Företaget föddes i Norden och var redan verksamt i Sverige, Norge och Danmark, men ville utöka sin varumärkeskännedom och kundbas i Norge och Danmark. Därför inledde det interna säljteamet ett samarbete med VAEKST för att generera leads och leverera kommersiella insikter genom ett personligt, nordiskt tillvägagångssätt, samtidigt som de behöll fokus på sin nuvarande kundkrets.

INRIKTNING PÅ HRDD-LÖSNING OCH HÅLLBARHETSRAPPORTERING


Företagets omfattande ESG-lösning är verksam inom det expanderande och specifika området ESG-management och hållbarhetsrapportering och kombinerar specialiserade rådgivningstjänster, e-learning, chefsutbildning och datadriven programvara.


Som svar på det ökande behovet av att spåra och rapportera hållbarhetsdata har företaget utvecklat en plattform som innehåller etablerade rapporteringsstandarder och ramverk som CSRD, GHG, GRI och HRDD, för att underlätta en effektiv datainsamling och rapportering. VAEKST hjälper företaget att planera demomöten, bygga upp en stark kundpipeline och skapa nya affärsmöjligheter för sin datadrivna programvara, samtidigt som man ger en omfattande förståelse för marknaderna och marknadspotentialen inom hållbarhetsrapportering och HRDD.


70 KVALIFICERADE MÖTEN PÅ 4 MÅNADER


Samarbetet har hittills bidragit till 70 kvalificerade leads på fyra månader, samtidigt som det interna säljteamet får månatliga marknadsrapporter med strategiska insikter om den danska och norska marknaden att använda.

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
June 30, 2023

MORE CASES

SAMARBETA MED OSS

SNABBA PÅ DIN 
B2B-TILLVÄXT

Låt oss prata tillväxt
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
Över 40 företagskunder använder VAEKST.