Ledande managementkonsult
En pålitlig partner för att driva försäljningen över hela Norden
285
möten
‍8
månader
16%
Conversion rate

En lågriskstrategi för kavlificerad försäljning

En ledande managementkonsultfirma i Norden hade behov av att deras säljare skulle generera fler, nya affärsmöjligheter och öka sina intäkter på den nordiska marknaden. De interna resurserna var investerades i existerande kundrelationer och som effekt minskade inströmningen av nya affärsmöjligheter. Eftersom en intern affärsutvecklingsfunktion innebar för stor risk var ett samarbete med VAEKST den perfekta lösningen på outsourcat innesälj.“Push-”-strategin

VAEKST började med att nå ut till företagsleadare över hela Norden genom telefon, e-post och marknadsföring i sociala kanaler. På grund av kundens komplexa erbjudande, med långa säljcykler inom sin bransch, var ett personligt uppsökande ett måste. Målgruppen var begränsad till “CxO:s” på organisationer med över 300 miljoner SEK i årlig omsättning, vilket innebar att den personliga, uppsökande, kontakten var mest kostnadseffektiv..

285 möten

Samarbetet med kunden är fortlöpande, men efter bara åtta månader hade VAEKST skapat 285, kvalificerade säljmöten åt kunden med en omvandlingsfrekvens på 16%.

NEXT
CASE
READY
TO GROW?
Get in touch with Our team