om oss

VAEKST

VAEKST är en nordisk tillväxtbyrå som specialiserar sig på företag inom Professional Services- och Techsektorn. Vi prioriterar kvalitet framför kvantitet, och strävar efter att vara den självklara leverantören av tillväxtlösningar för B2B-varumärken.

HISTORIEN BAKOM VAEKST

från konkurs till nystart

Sommaren 2020 förlorade två studenter sina jobb till följd av att deras arbetsgivare konkursförklarades under coronapandemin. Under sommarlovet tändes en idé hos de två tidigare kollegorna om att skapa en ny sorts byrå i Norden, med inspiration från den tidigare agentur de jobbat på.

Företagens försäljning drabbades, och när pandemivågen stängde ner ett kontor efter ett annat digitaliserades försäljningsprocesser samtidigt som den personliga kontakten gick förlorad.
Jacob Gudnason - Scale your business!
Josefine Andersson - Driven by people and powered by technology
HISTORIEN BAKOM VAEKST

FRÅN NOLL TILL HUNDRA

Med en vision om att hjälpa företag skapa personaliserad tillväxt i dagens virtuella värld, köpte de två studenterna upp deras tidigare arbetsgivare tillsammans med två andra grundare och lanserade VAEKST - en tillväxtbyrå för B2B-företag.

VAEKST började storskaligt stötta verksamheter i tech- och konsultbranschen med personaliserad försäljning, vilket skapade varumärkeskännedom, leads och kundinsikter som drev intäkter och optimerade företagens product-market fit.
HISTORIEN BAKOM VAEKST

10x TILLVÄXT

Tack vare våra engagerade affärsutvecklare och vår datadrivna teknologi, har VAEKST hjälpt över 100 företag med att skala upp deras outbound leadsgenerering - och på bara tre år växte vi från 4 till 70 anställda.

Idag stärker vi B2B-företags tillväxt genom försäljning och marknadsföring, med hjälp av vår branschexpertis och specialiserade kunskap om den nordiska marknaden.
Thor Ravn Møller - We create brand awareness, drive lead generation, and gather customer insights in the Nordic region.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.