Första försäljningen i Danmark för Amsterdam Data Collective

VAEKST hjälpte den holländska konsultbyrån Amsterdam Data Collective med sin marknadsetablering i Norden, vilket resulterade i deras första försäljning i Danmark.

Första försäljningen

i Danmark

26

SQLs

Marknads-

expansion

Bransch

Management Consulting

Kristoffer Birkemose
Operations Manager

Första försäljningen

i Danmark

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Expanderade till Norden

I dagens alltmer komplexa och digitalt krävande värld är det viktigt för alla organisationer att utnyttja data i syfte att konkurrera och tillgodose kundförväntningar. Amsterdam Data Collective (ADC), en fullservicebyrå inom datavetenskap, bistår företag och organisationer i diverse branscher med att samla, tolka och tillämpa data, samtidigt som de förenar affärsstrategi och datavetenskap. Som en del av sin Go-To-Market-strategi, behövde ADC en lokal partner för att möjliggöra och leda deras etablering på den danska marknaden.

En tydlig och personaliserad strategi för Outbound Sales

Baserat på workshoppar med ADC, presenterade VAEKST en outbound sales-strategi samt ett team av nordisktalande affärsutvecklare, med uppgift att sprida varumärkesmedvetenhet, öka leadsgenerering och samla kundinsikter genom personaliserade säljkampanjer. Med en ömsesidig passion för datadrivna och innovativa lösningar, ledde detta till ett nära samarbete som senare resulterade i att ADC som öppnade sitt första kontor i Köpenhamn.

”Först och främst hade VAEKST ett bra rykte och kom från en startup-miljö precis som vi själva. Därutöver presenterade de hållbara och tydliga siffror för oss gällande konverteringsgrader som talade för sig själva. Vi hade alltså ingen tvekan om ett partnerskap.” -Lasse Hachem, Manager

26 SQLs och första försäljningen i Danmark

På den danska marknaden genererade VAEKST 26 säljkvalificerade leads (SQLs). Detta möjliggjorde den första försäljningen i landet och stärkte varumärkesigenkänningen för ADC bland beslutsfattare i stora finansiella och offentliga institutioner. Med en stark och skräddarsydd säljstrategi samt månatliga marknadsrapporter, levererade VAEKST försäljningar, en förutsägbar kundpipelinje och nya insikter. Klientföretaget har nu fusionerats med Danish Damvad.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.