164 SQLs till Adapt Agency - en byrå för digitala lösningar

VAEKST levererade 164 SQLs till Adapt och hjälpte den digitala byrån att identifiera outforskade Salesforce-behov i Danmark via Outbound Sales.

164

SQLs

12%

Konverteringsfrekvens

Förutsebar

försäljningspipeline

Bransch

Tech

Mik Meisen Lokdam
Co-founder & CEO
mik.lokdam@vaekstgroup.dk

164

SQLs

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Outbound Sales i Denmark

Adapt specialiserar sig på UX-optimering, plattformsutveckling och digital strategi för allt från Danmarks största e-handelsföretag till ledande energileverantörer. Med ambitiösa tillväxtmål inledde byrån ett samarbete med VAEKST för att generera säljkvalificerade leads (SQLs) och förbättra sin leadsgenerering genom att vårda en pipeline av intressanta prospekt. Därtill skapade VAEKST marknadsrapporter med praktiska rekommendationer baserade på så kallade conversational insights, d.v.s. AI-genererade insikter kring verbalt uttryckta kundupplevelser.

Time:ad mötesbokning gav bättre vinstfrekvenser

Samarbetet inleddes med en workshop där VAEKST analyserade Adapts varumärke, samt skapade en segmenteringsstrategi och personaliserad kommunikationsmetod. VAEKST identifierade snabbt ett undersegment i detaljhandeln som en bra startpunkt. Allteftersom utvidgades partnerskapet till att omfatta byråns Salesforce-avdelning då lanseringen av outbound sales-kampanjer, baserade på telemarketing och email marketing, visade sig vara framgångsrik. Specifikt påvisades det att en kombination av webbinarier - syftade till att generera marknadsföringskvalificerade leads (MQLs) - samt en uppföljningskampanj - syftad till att omvandla dessa MQLs till SQLs - vara mycket effektiv.

Marknadsrapporter visualiserade hur digitaliseringen stod högst upp på agendan direkt efter coronapandemin. VAEKST kunde därmed skräddarsy leadsgenereringen genom att hantera och underhålla en pipeline av leads - samtidigt som de bokade kvalificerade försäljningsmöten för mitten av 2021.


Förutsägbar pipeline med 164 SQLs

Samarbetet resulterade i 164 SQLs med en genomsnittlig konverteringsfrekvens per timme på 12%. VAEKST levererade 10 marknadsrapporter som gav Adapt insikter för att förbättra riktningen för deras marknadsföringsstrategi och marknadsinsatser.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.