174 SQLs till Zillion Consulting Group i Danmark

Zillion Consulting Group inledde ett samarbete med VAEKST för att öka sina tillväxtmöjligheter på den danska marknaden.

5,5

Miljoner SEK

174

SQLs

17

Månader

Bransch

Management Consulting

Mik Meisen Lokdam
Co-founder & CEO
mik.lokdam@vaekstgroup.dk

5,5

Miljoner SEK

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Genombrott på danska marknaden genom Outbound Sales

Zillion Consulting Group (Zillion) tog hjälp av VAEKST för att accelerera deras tillväxtmöjligheter i Danmark med hjälp av Outbound Sales. Zillion använder en nätverksbaserad affärsmodell och erbjuder tjänster inom business transformation till industriföretag i Skandinavien, med fokus på att hjälpa företag att ha en hållbar påverkan inom deras verksamhetsområden i enlighet med 2000-talets krav.

Efter att framgångsrikt ha skapat en stark pipeline med försäljningskvalificerade leads (SQLs) samt efter att ha realiserat företagets första försäljning inom de första två månaderna, bestämde sig Zillion för att utvidga sitt samarbete med VAEKST och rikta in sig på nya marknader med specifika branschutbud.

En personlig och försäljningscentrerad tillväxtstrategi

"VAEKST presenterade en mycket tydlig och personligt anpassad tillväxtstrategi, vilken var utformad och byggd runt vår lösning, vårt värdeerbjudande och vårt varumärke. Det var tydligt att de var specialister på konsultdriven solution selling, vilket för mig påvisade en hög nivå av professionalitet och skillnad från andra byråer." -Rasmus Bertram, Associate Partner på Zillion


Med en välordnad onboardingprocess och en workshop med alla Zillions partners, gav VAEKST klienten ett säljramverk som effektivt kunde kommunicera företagets affärsmodell och tjänster. Med hjälp av en dedikerad affärsutvecklare och veckovisa statusmöten var samarbetet mycket nära och gav Zillion strategiska insikter.

"Vårt samarbete med VAEKST har visat sig vara mycket framgångsrikt hittills. Framför allt är de extremt proaktiva, flexibla och mycket inriktade på att leverera service - vilket alltid gör att vi känner oss prioriterade.” -Rasmus Bertram, Associate Partner på Zillion

174 SQLs med beslutsfattare och en förutsägbar pipeline

VAEKST gav Zillion 174 SQLs och flera nya kunder inom bara 17 månader av samarbetet. Zillion erhöll inte bara en försäljningspipeline motsvarande flera miljoner, utan även högre varumärkeskännedom bland deras nyckelkunder samt flera handlingsbara kommersiella insikter för kommande år.

"Personligen är detta den mest kvalificerade pipeline som jag har sett till dags dato. Vi ser fram emot några mycket spännande kommande månader.” -Rasmus Bertram, Associate Partner på Zillion

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.