162 SQLs och nordisk marknadsexpansion för Planetly

VAEKST fick förtroendet att driva Planetlys marknadsutvidgning till de nordiska länderna och genererade 162 SQLs, fram till dess att klienten förvärvades av OneTrust.

162

SQLs

10

Månader

Nordisk expansion

Fyra länder

Bransch

Tech

Jesper Nilsson
Country Manager Sweden

162

SQLs

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Lokala säljspecialister i Danmark, Sverige, Norden och Finland

Planetly, en snabbväxande tysk scaleup inom klimatteknik, hade redan hunnit skaffa sig 150 kunder över hela Europa och ville öka sin kundanskaffning i Norden genom Outbound Sales. På ett datadrivet sätt drev VAEKST den inhemska kontakten i samtliga nordiska länder, och erkändes slutligen som den bäst lämpade partnern för Planetly.

Marknadsinsikter för bättre vinstmarginaler

Partnerskapet startade med workshoppar där VAEKST lärde sig allt om Planetlys vision, expansionsmål och Go-To-Market-strategi. Därefter delade VAEKST in den nordiska marknaden i segment och samlade in kontakt- och företagsuppgifter, anpassade försäljningsmallar och satte upp ett system för datastyrd hantering av försäljningspipelinen. När kampanjen startades undersökte VAEKST sin outreach och genererade värdefulla marknadsinsikter, vilket ledde till förändringar i Planetlys Go-To-Market-strategi.

162 SQLs och företagsförvärv

VAEKST levererade 162 SQLs i Danmark, Finland, Sverige och Norge samt tillhandahöll viktiga affärsinsikter till klientens expansionsteam. Samarbetet fortsatte ända fram till dess att Planetly förvärvades av OneTrust.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.