32 SQLs globalt till SCLogic - en amerikansk mjukvaruleverantör

VAEKST hjälpte SCLogic, en amerikansk programvaruleverantör för fastighetsförvaltning, att expandera till Norden, Storbritannien och Australien genom Outbound Sales.

32

SQLs

6

Länder

Marknads-

expansion

Bransch

Tech

Mik Meisen Lokdam
Co-founder & CEO
mik.lokdam@vaekstgroup.dk

32

SQLs

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Strategi för marknadsinträde i Norden

Vid kontraktstiden fokuserade SCLogic främst på att digitalisera post samt spårning och hantering av inkommande paket. Mjukvaruleverantören ville skala upp sitt erbjudande, och Med Vita huset som referens var de redo att testa den nordiska marknaden. Med få kunskaper om kulturella och industriella skillnader, en svag bas med leads, och en liten lokal närvaro behövde företaget en lokal partner för att generera säljkvalificerade leads (SQLs) samt undersöka om det fanns en product-market fit.

Satsning på universitet

VAEKST utvecklade en Outbound Sales-strategi där en initial segmentering-, targeting- och positioneringsstrategi formulerades. Efter att ha genomfört outreach och analyserat interaktioner, identifierades universitet som det mest lämpliga segmentet. Genom att anpassa positionerings- och targetingstrategin för det specifika segmentet, skapade VAEKST kontakter på ett framgångsrikt sätt.

Expansion till Australien, Nya Zeeland och Storbritannien

Den nordiska strategin var en framgång. Därför ville företaget skala upp och även inkludera Australien, Nya Zeeland och Storbritannien. VAEKST lyckades generera 32 SQLs tvärsöver samtliga länder, leverera handlingsbara marknadsrapporter och effektivt hjälpa till med att genomföra klientens marknadsinträdesstrategi. Idag fortsätter företaget att etablera sin position i Norden genom att samarbeta med VAEKST.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.