303 SQLs till Nationalencyklopedin genom Outbound Sales

Genom att generera en pipeline av 303 SQLs har VAEKST hjälpt ett av Sveriges mest välrenommerade företag och varumärken att förbättra sin leadsgenerering och generera kvalificerade säljmöten för den svenska marknaden.

303

SQLs

Svensk

Marknadspenetration

18

Månader

Bransch

Tech

Jesper Nilsson
Country Manager Sweden

303

SQLs

LÅT OSS SNACKA TILLVÄXT

Vi skapar personaliserade rekommendationer för tillväxtstrategier baserat på +100 utförda kampanjer. Hör av dig för att ta en virtuell fika!

PRATA MED VÅRT SÄLJTEAM

Ökade varumärkeskännedom och leadsgenerering via Outbound Sales

Nationalencyklopedin (NE) utvecklar och distribuerar ett flertal digitala produkter och tjänster med målet att främja kunskap. Deras produkter och tjänster används av majoriteten av Sveriges skolor och universitet, public service-bolag, små och medelstora företag samt statliga och offentliga institutioner. NE involverade VAEKST för att öka deras marknadsandelar, skapa varumärkesigenkänning och skala upp deras leadsgenerering genom Outbound Sales.

Skapade en förutsägbar pipeline genom lokal expertis

Med kontor i Malmö och nordisktalande affärsutvecklare, valdes VAEKST som NE:s lokala partner för att strategiskt influera fler universitet och skolor till att använda deras nyaste produkt vid kontraktstillfället. Genom outsourcing av outbound sales och mötesbokning, tillhandahöll VAEKST NE en låg time-to-performance samt ett dedikerat säljteam vilket reducerade riskerna med att anställa internt. Med hjälp av datadriven outreach, pipeline management och personaliserade telefon-, mejl- och LinkedIn-pitcher skapade i Pitchbound, kunde VAEKST generera SQLs, MQLs och IQLs på ett förutsebart sätt.

Skalade upp i Sverige med 303 SQLs

Efter 18 månader av marknadsundersökningar och leadsgenerering såg NE en markant ökning av affärsmöjligheter på sin målmarknad. Samarbetet resulterade i 303 kvalificerade säljmöten med relevanta beslutsfattare samt ett flertal marknadsrapporter som inkluderade insikter om marknadstrender och företagets framtida product-market fit.

ÖKA DINA INTÄKTER

KOM IGÅNG
Corinne Cotteverte - Accelerating B2B Growth
Simone Bendtsen - Assisting B2B Companies in Growing
Valdemar Gyldendal - Business Development Manager
100+
Över 100 varumärken använder VAEKST.